26 Şubat 2014 Çarşamba

Galatasaray Beşiktaş Maçı, Selçuk inan Ropartajı

Galatasaray Beşiktaş Maçı, Selçuk inan Ropartajı, Spor Toto Süper Lig’şn ikinci uçurumunda oynanan derbi karşılaşma olan Galatasaray ve Beşiktaş maçında Cenk Gönen’in başsına aldığı vuruş duruma gündemde.

Deneyimli oyuncunun derbi karşılaşmasında takım artdaşlarından başsına krampon ile vuruş almasının ardından alanda bilincini kaybetmesi ve buna karşın alanda kalmasına karar veren Ertuğrul Karanlık’a olan tepki gün geçtikçe büyürken alanda konuşulan kısa bir konuşmada yeni gündeme gelmiş oldu.

Cenk Gönen’in başsına aldığı vuruşnin ardından alanda kalmasına karar kırılmasına Sarı-Kırmızılı futbolcular tepki gösterirken bütün Türkiye bu kararı onaylamamıştı. Maçın bitiminin ardından da gündemden inmeyen konuda yeni bir gelişme ıslakandı.



Belirli kaynaklardan elde edilen bilgiye göre Sarı-Kırmızılı takım olan Galatasaray’ın kaptanı olan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz Ertuğrul Karanlık’a Cenk Gönen’in başsına aldığı vuruş nihayetrasında ;
“Hoca Cenk’in durumu iyi gözükmüyor..

Bu durumde maça devam etmesin.. Bu takdirde değişiklik hakkınız kalmadığı dahilin kaleye başka bir futbolcunuz geçecek.. Geçsin.. Ben sanane G.Saray kaptanı olarak garanti veriyorum, maç bitene kadar sizin kaleye şut atmayacağız” öneriinde bulundu.

Fakat bu önerie Ertuğrul Karanlık “Buna ben karar veremem”  diyerek art çevirdi. Sarı-Kırmızılı futbolcular bunun üzerine maçın nihayet dakikalarında Beşiktaş’ın kalesinden ırakta boş alanda topu çevirerek maçı bitirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Karşılaşmalar hakkında yorumlarınızı ve Tüyolarınızı gönderin!