25 Aralık 2013 Çarşamba

Raul Meireles'e Drogba Destek Verdi

Raul Meireles'e Drogba Destek Verdi, Drogba Eski takım arkadaşı Raul Meirelese moral verdi sakatlıkları ve kırmızı kart cezasından dolayı forma giyemiyordu ama artık bu şansı yakalayacak sanırım. Fenerbahçe’de bir türlü forme giyme şansı bulamayan Raul Meireles’e eski takım arkadaşı Drogba’dan destek geldi.

Süper Lig’de zirvede olan takım Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Meireles uzun bir sakatlık geçirdikten sonra sahalara geri döndüğüne sevinirken forma giyme şansı bulamamıştı. Beşiktaş ile olan derbide kırmızı kart gördükten sonra Akhisar Belediyespor ve Karabük karşılaşmalarında da forma giyemeyen isim olan Meireles’e eski takım arkadaşı Drogba’dan tam destek geldi.

Drogba’dan destek

Forma giymemesine şaşıran ve bu duruma üzülen Drogba eski takım arkadaşını arıyarak “Seni nasıl oynatmadıklarını gerçekten anlamıyorum. Sen Türkiye’deki diğer yabancılar arasında en kariyerli olanlardansın. Sen moralini bozma ve çalışmalarına devam et” sözcüklerini kullandı. Tecrübeli oyuncu Raul Meireles ise Veli’ye kasıtlı olarak faul yapmadığını savunurken “Herkes o anda sinirime hakim olamayıp, Veli’ye kasıtlı faul yaptığımı düşünüyor.

Ancak böyle bir şey yok. Bana “Git ve rakibini yaralayıcı hareket yap” diye talimat verseler yapamam. Hiçbir canlıya zarar vermem. Bunu beni tanıyanlar da çok iyi bilir” diyerek kendini ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Karşılaşmalar hakkında yorumlarınızı ve Tüyolarınızı gönderin!